spiegelsessie

De wijsheid van een vrouw, daar kan een man slechts naar streven. Maar weet de bron zelf wel hoe wijs zij is?

Wanneer gaat de deur naar mezelf open? Wie prikt er nu eens goed door mijn muren heen? Hoe kom ik in contact met wie ik werkelijk ben? Hoe blijf ik dicht bij mezelf. Zijn dit vragen die in jou resoneren? Of zou je willen weten wat de echte vraag is die in jou leeft? Zeker, ik pel de lagen af die het zuivere in jezelf verdoezelen. Bovenal doe ik een belofte: als het echt is wat je wilt, ik raak je in de kern.

ontsluieren!

Jouw zoektocht is ergens begonnen. Bijvoorbeeld met een knagend gevoel of getriggerd door een gebeurtenis die iets in werking heeft gezet. Je verlangt er naar om, meer dan nu, de volheid van het leven te ervaren. Om er meer te zijn voor jezelf. Om er meer te zijn te voor je dierbaren of voor de mensen waar je mee samenwerkt. Je kan helder hebben waar je naar op zoek bent, maar misschien ook niet. Hoe het ook zij, je bent eraan toe meer heelheid te ervaren, als mens en als vrouw.

vrouw zijn

Ben je op een punt gekomen dat vrouw-zijn een nadrukkelijker onderdeel is geworden van je identiteit? En dat dit vragen oproept?
Hoe wil ik verder?
Waar laat ik vanaf nu mijn keuzes van afhangen?
Waar ga ik mij voor inzetten?
Waar ga ik mij aan overgeven?
Wat is de belangrijkste vraag die ik mijzelf moeten stellen?

een man als coach

Een man stelt andere vragen. Een man die hoogsensitief is kijkt achter de schermen, leest mee met de wereld van het onzichtbare. Laat niets onbesproken. Raakt aan de essentie der dingen als een vanzelfsprekendheid. Je hebt geen zin meer om ergens omheen te draaien. Een sessie mag heftig zijn, zolang het maar afgestemd is en je echte antwoorden krijgt waar je ook wat mee kan.

een belofte

Citaat van een cliĆ«nt: ‘Ik wilde dat iemand de deur zou openen naar mezelf’. Felix deed meer dan ik had verwacht, hij bracht mij waar ik op had gehoopt.” Zijn visie op vrouwen ontroert me. Eindelijk iemand die ogenschijnlijke tegenstrijdigheden in mijzelf weet te verbinden en laat zien waar mijn kracht zit.

gratis skype sessie